Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η LOGONA

LOGONAΗ ιστορία της Logona είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την άνοδο της γερμανικής αγοράς φυσικών προϊόντων. Η Logona εδώ και πολλά χρόνια κατέχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο στο χώρο φυσικών προϊόντων προσωπικής φροντίδας.

Κατά τη δεκαετία του ’70 ένα κύμα περιβαλλοντικής συνείδησης και ακτιβισμού σ’ ολόκληρη την Ευρώπη, έδωσε ζωή σε πολλές εναλλακτικές επιχειρήσεις.

Η Βιολογική γεωργία ανανέωσε την οικολογική ευθύνη και έγινε το σύνθημα της εποχής. Στα μέσα του ’70, μια ομάδα φίλων από το Hanover της Γερμανίας άνοιξε ένα κατάστημα προβάλλοντας κυρίως όσα προϊόντα ταίριαζαν με τις αξίες του «πράσινου» εναλλακτικού κινήματος. Το κατάστημά τους με την επωνυμία «Τα Αγαθά του Lorien» επεκτάθηκε, άρχισε να εισάγει παρόμοια προϊόντα και να διαθέτει χονδρικά αυτά τα προϊόντα σε άλλα καταστήματα. Το 1977, επιχείρησαν να φτιάξουν μόνοι τους ένα απλό προϊόν φροντίδας σώματος και έτσι γεννήθηκε η ιδέα της Logona.

Τα προϊόντα περιποίησης σώματος κατασκευάστηκαν και συσκευάστηκαν με βιολογική άποψη με αποτέλεσμα να αυξηθούν οι καταναλωτές. Η σειρά περιποίησης άρχισε να γίνεται όλο και πιο δημοφιλής και να τραβάει το ενδιαφέρον των καταναλωτών. Σήμερα πάνω από 200 προϊόντα καθημερινής περιποίησης με την ετικέτα της Logona φροντίζουν την επιδερμίδα και τα μαλλιά για κάθε μέλος της οικογένειας.

ΗΘΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ

Η αυστηρή επιλογή των συστατικών, των προϊόντων της Logona είναι ένα από τα βασικά στοιχεία για την παραγωγή τους. Η Logona χρησιμοποιεί συστατικά υψηλής ποιότητας, με φυσικά και ακατέργαστα υλικά, όπως πρώτης ποιότητας έλαια και κεριά, εκχυλίσματα βοτάνων και αποστάγματα φυτών προερχόμενα από τη βιολογική γεωργία και κατεργασία.

Εκτός από την αυστηρή επιλογή των συστατικών, τα προϊόντα της Logona πρέπει επίσης να ταιριάζουν με τα οικολογικά πρότυπα σχετικά με τη διαδικασία φύλαξης τους, σε ανακυκλώσιμες συσκευασίες.

Πολλοί άνθρωποι προθυμοποιούνται να δοκιμάσουν τα προϊόντα Logona κάτω από αυστηρούς κλινικούς ελέγχους προτού διατεθούν στην αγορά και δεν επιτρέπονται δοκιμές στα ζώα. Κανένα συστατικό που μπορεί να έχει δοκιμαστεί άμεσα ή έμμεσα στα ζώα. Δε χρησιμοποιείται κανένα συστατικό που έχει δοκιμαστεί άμεσα ή έμμεσα σε ζώα ενώ έχουν απορροφηθεί πολλά αμέσως.